Η granola έχει κερδίσει πολύ κόσμο τα τελευταία χρόνια. Είναι ιδανικό πρωινό, αλλά και χορταστικό και θρεπτικό σνακ. Είναι ένα πολύπλευρο μείγμα από υδατάνθρακες, ξηρούς καρπούς και σπόρους, μυρωδικά και μπαχαρικά, ξηρά φρούτα, κάποιο γλυκαντικό και κάποιο έλαιο.

Η γκρανόλα μπορεί να φτιαχτεί με χίλια δυο υλικά και συνδυασμούς. Μπορεί, επίσης να καλύψει κάθε διατροφική ανάγκη ή προτίμηση (vegan, paleo, gluten-free, κλπ). Στο πρωινό συνδυάζεται με γιαούρτι ή γάλα (φυτικό ή ζωικό), ξινόγαλα, κεφίρ, ενώ σαν σνακ μπορεί να φαγωθεί και σκέτη.

Τα δημητριακά λειτουργούν σαν βάση στην οποία ακουμπάνε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Οι ξηροί καρποί και οι σπόροι δίνουν το τραγανό στοιχείο που δίνει πόντους στην γκρανόλα, αλλά και πρωτεΐνη, ώστε να είναι πιο χορταστική. Τα ξερά φρούτα κάνουν αντίθεση με τους ξηρούς καρπούς δίνοντας πιο μαλακές υφές αλλά και γλυκιά γεύση. Οι φυτικές ίνες από τους σπόρους βοηθούν στην λειτουργία του εντέρου, ενώ τα μπαχαρικά είναι τόσο ευεργετικά.

Η σωστή αναλογία των υλικών είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη granola ότι υλικό κι αν περιέχει. Γλυκιά ή αλμυρή, με φρούτα ή χωρίς, με ξηρούς καρπούς ή χωρίς, όπως και εάν την θέλετε .

αλόη κομματάκια ζελέ
αλόη κομματάκια ζελέ

σύντομα ένα νέο προϊόν ,granola με ολόκληρα κομμάτια ελληνικής αλόης μια ακόμα καινοτομία της pandanutrition για την βελτίωση της υγείας και ευεξίας για ολους

Μετα από ένα χρόνο έρευνας , τον Οκτώβριο 2020 θα ξεκινήσει η διανομή .