Το φρέσκο είναι το καλύτερο.

Όταν πρόκειται για τον πιο καθαρό και ενεργό χυμό  αλόης, η άμεση παρασκευή  του ζελέ σε πόσιμο χυμό  μετά την κοπή είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος. Η αλόη αρχίζει να χάνει την αποτελεσματικότητα  της μετά από λίγες ώρες, οπότε χρησιμοποιώντας  φρεσκοκομμένα  φύλλα  παίρνουμε  τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

Τα κορυφαία προϊόντα από αλόη βέρα βιολογικής καλλιέργειας της Panda Nutrition από την νήσο Νάξο προσφέρουν πραγματικά οφέλη για την υγεία . Φτιαγμένα από το εσωτερικό φρεσκοκομμένων φύλων, επεξεργασμένων  με το χέρι, τα premium προϊόντα Aloe Vera της Panda Nutrition είναι τα πιο φρέσκα στην ευρωπαϊκή αγορά σήμερα.

Είναι ο καλύτερος και πιο ενεργός  πόσιμος χυμός αλόης βέρα  με ολόκληρα κομματάκια στην ευρωπαϊκή αγορά σήμερα.

Η Panda Nutrition χρησιμοποιεί μόνο φρεσκοκομμένα βιολογικά φύλλα από τα αγροκτήματα των καλλιεργητών μας στην νήσο  Νάξο.

Δεν υπάρχει σκόνη αλόης. Δεν προστέθηκε νερό. Δεν εισάγεται έτοιμη για εμφιάλωση σε πλαστικά μπουκάλια κατεψυγμένα ή χύδην σε πλαστικά βαρέλια. Όλα αυτά τα προϊόντα είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων

Χωρίς επικίνδυνα  συντηρητικά

Η Αλόη στην πιο φυσική , ανόθευτη και καθαρή μορφή της μόνο από 100% εσωτερικό τζελ φρεσκοκομμένων φύλλων , βιολογικής καλλιέργειας από την  νήσο Νάξο .

Χωρίς καμία αραίωση με νερό με ολοκληρα κομματια φιλέτου αλοης , έχει υποστεί μια ήπια επεξεργασία οξύνισης και γλύκανσης με το φυτό στέβια για να μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα οφέλη της .

Γιατί το φρέσκο είναι πάντα το καλύτερο.

 

επιστροφη στην αρχικη σελιδα