Πως κάνουμε πόσιμο χυμό από τα φύλα της αλόης

Τα προϊόντα με βάση την Ελληνική  αλόη της Panda Nutrition επεξεργάζονται   με το χέρι με την παραδοσιακή παλιομοδίτικη μέθοδο. Αφού συλλέξουμε επιλεγμένα φύλα και τα καθαρίσουμε σχολαστικά αφαιρούμε μόνο το ζελέ από το εσωτερικό του φύλου χωρίς το στρώμα που περιέχει Αλοινη , κατόπιν  το ζελέ υπόκειται σε διαδικασία χυμοποίησης , φιλτραρετε διπλα για την εξασφαλιση οτι δεν θα υπαρχει υπολοιμα αλοΐνης ,προστιθενται τα απαραίτητα συστατικά και εμφιαλώνετε άμεσα Με αυτόν τον τρόπο ο πόσιμος χυμός  αλόης  περιέχει σημαντικά υψηλότερες συγκεντρώσεις ολικών στερεών, ασβεστίου, μαγνησίου και μηλικού οξέος, τις κύριες παραμέτρους ποιότητας που χρησιμοποιούνται και συνιστώνται από το Διεθνές Συμβούλιο Επιστημών Αλόης (IASC) . Δεν χρησιμοποιούμε την διαδικασία ολόκληρου φύλου  τη αλόης βέρα με χημική η με φίλτρα άνθρακα  επεξεργασία απομάκρυνσης του φλοιού ή τεχνολογία αφυδάτωσης, η οποία περιλαμβάνει επίσης ξήρανση μικροκυμάτων και ραδιοσυχνοτήτων. Η ξήρανση με μικροκύματα και ραδιοσυχνότητα δεν είναι κατάλληλη για την αλόη, καθώς καταστρέφει τους πολύτιμους πολυσακχαρίτες αλόης και να αποδιατάσσει τις πρωτεΐνες του φυτού .